Royal Blue (CD)

Koko Taylor

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Save Your Breath
  2. Hittin' On Me
  3. Bring Me Some Water
  4. But On The Other Hand
  5. Don't Let Me Catch You (With Your Drawers Down)
  6. Blues Hotel
  7. Fuel To Burn
  8. Man Next Door
  9. Old Woman
  10. Ernestine
  11. Keep Your Booty Out Of My Bed
  12. Keep Your Mouth Shut And Your Eyes Open



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Koko Taylor
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ALL514873.2