Rumble & Roll (CD)

Link Wray

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Rippin´´Em Off In The Name Of Love
  2. Turn You On To Sunshine
  3. Let The Good Times Roll
  4. Rumble 69
  5. Fire And Brimstone
  6. Dark Was The Color Of Her Hair
  7. I Remember Her Love (But I Forgot Her Name)
  8. Listen To The Voices That Want To Be Free
  9. I´m From The World (I´m From The Earth)
  10. Peace Is The Freedom
  11. Jesus,Be My Friend
  12. Searchin´ For Me (So I Can Find You)
  13. It´s Too Late
  14. Love Is A Moment
  15. Goin´ Home
  16. Voices In The Sky


Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Link Wray
Label Rokarola Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer 205346