Rutter: Requiem and Other Choral Works (CD)

Bournemouth Sinfonietta Orchestra

179,00 17900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Bournemouth Sinfonietta Orchestra, John Rutter, Libby Crabtree, Mark Brown, Polyphony Choir, Rosa Mannion, Stephen Layton
Label Hyperion Bestillingsnummer CDA30017
  1. Requiem aeternam
  2. Out of the deep
  3. Pie Jesu
  4. Sanctus
  5. Agnus Dei
  6. The Lord is my shepherd
  7. Lux aeterna
  8. Hymn to the Creator of Light
  9. God be in my head
  10. A Gaelic Blessing
  11. No. 5, Cantate Domino
  12. Open thou mine eyes
  13. A Prayer of St Patrick
  14. A Choral fanfare
  15. No. 2, Draw on, sweet night (wds. Wilbye)
  16. No. 4, My true love hath my heart (wds. P Sidney)
  17. The Lord bless you and keep you