Sacred Songs Vol. 2: The Unreleased Recordings (CD)

Hank Williams

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. That Beautiful Home
  2. How Can You Refuse Him Now
  3. Lord, Build Me a Cabin in Glory
  4. Farther Along
  5. Calling You
  6. I Am Bound for the Promised Land
  7. Dear Brother
  8. Jesus Died For Me
  9. At the Cross
  10. Gathering Flowers for the Master´s Bouquet
  11. Lovesick Blues
  12. I´ll Sail My Ship Alone
  13. Little Annie (Gentle Annie)
  14. I´ll Have a New Life
  15. Closing Theme


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Hank Williams
Label Time Life Records Leverandør Import
Bestillingsnummer TMEL25265.2