Sad Girl: The Legacy Of Detroit's Lost Soul Sister (CD)

Carol Anderson

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sad Girl
  2. You Boy
  3. We've Got Enough
  4. I'm Not Worried
  5. You've Got It Coming (What Goes Around Comes Around)
  6. One Man's Woman
  7. I Found Love
  8. Party People (Come To Life)
  9. Holding On
  10. Taking My Mind Off Love
  11. Master Plan (I Love You I Do)
  12. Come On Over Tonight
  13. You Want It
  14. Ain't Giving Up
  15. I'll Get Off At The Next Stop
  16. It Shouldn't Happen To A Dog
  17. Tomorrow Is Not A Promise


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Carol Anderson
Label Grapevine Leverandør Import
Bestillingsnummer GRPV3016.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende