Sad Man, Happy Man (CD)

Mike Doughty

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nectarine (Part Two)
  2. (I Keep On) Rising Up
  3. (You Should Be) Doubly (Gratified)
  4. Lorna Zauberberg
  5. (I Want To) Burn You (Down)
  6. Pleasure On Credit
  7. Lord Lord Help Me Just To Rock Rock On
  8. (He’s Got The) Whole World (In His Hands)
  9. (When I) Box The Days (Up)
  10. Year Of The Dog
  11. Diane
  12. How To Fuck A Republican
  13. Casper The Friendly Ghost


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Mike Doughty
Label ATO Records Leverandør Import
Bestillingsnummer ATRD21682.2