Sad Vacation: Live In Sweden 1984 (CD)

Johnny Thunders & Sylvain Sylvain

289,00 28900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Pipeline
  2. Personality Crisis
  3. Too Much Junkie Business
  4. In Cold Blood
  5. Just Another Girl
  6. MEDLEY: 14th Street Beat/Watcha Gonna Do About It
  7. MEDLEY: Green Onions/Who Needs Girls
  8. Alone In A Crowd
  9. Countdown Love
  10. Size Ten Shoes
  11. Ramblin' Rose
  12. Sad Vacation
  13. Don't Mess With Cupid
  14. Have Faith
  15. Copy Cats (live)
  16. MEDLEY: Just Because I'm White/The Under Assistant West Coast Promotion Man/The Spider and the Fly (live)
  17. Born to Lose (live)
  18. You Can't Put Your Arms Around A Memory (live)
  19. Wild Horses (live)
  20. Hurt Me (live)
  21. Play With Fire (live)
  22. Eve Of Destruction (live)
  23. It's Not Enough (live)
  24. Chinese Rocks (live)
  25. Courageous Cat Theme (live)
  26. I Wanna Be Loved (live)
  27. I Love You (live)
  28. Baby Talk (live)
  29. Pipeline (live)
  30. Little Bit Of Whore (live)
  31. Great Big Kiss (live)
  32. Great Big Kiss
  33. In Cold Blood


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Punk Antall spor 33
Artist Johnny Thunders & Sylvain Sylvain Label Reciever Records
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer RRD009CD