Saint-Saëns: Symphony No 1 & The Carnival Of The Animals (CD)

Camille Saint-Saëns

219,00 21900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Don’t be fooled by those well-known portraits of Saint-Saëns the bearded éminence grise—the two symphonies recorded here are the work of the young Camille, spreading his compositional wings and displaying a technical fluency far beyond his teenage years. In between, a certain musical menagerie roars, clucks, brays and squawks for attention …
  1. I. Adagio - Allegro
  2. II. Marche-scherzo. Allegretto Scherzando
  3. III. Adagio
  4. IV. Finale. Allegro Maestoso
  5. Introduction and Royal March of the Lion
  6. Hens and Cocks
  7. Wild Asses (Swift Animals)
  8. Tortoises
  9. The Elephant
  10. Kangaroos
  11. Aquarium
  12. Long-eared Characters
  13. The Cuckoo in the Depths of the Wood
  14. Aviary
  15. Pianists
  16. Fossils
  17. The Swan
  18. Finale
  19. I. Poco Adagio - Allegro Vivace
  20. II. Larghetto
  21. III. Scherzo. Allegro Vivace - Trio
  22. IV. Finale. Allegro Molto - Presto
Utgitt 2019 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Artist Camille Saint-Saëns, Thierry Fischer, Utah Symphony Orchestra Bestillingsnummer CDA68223