Salute The Majesty Of Bob Wills (CD)

The Pine Valley Cosmonauts

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Home In San Antone
  2. Trouble In Mind
  3. Texas Playboy Rag
  4. Drunkard's Blues
  5. Across The Valley From The Alamo
  6. Sweet Kind Of Love
  7. Time Changes Everything
  8. Hang Your Head In Shame
  9. Steel Guitar Rag
  10. Brain Cloudy Blues
  11. Right Or Wrong
  12. Roly Poly
  13. Pan Handle Rag
  14. Bubbles In My Beer
  15. Stay A Little Longer
  16. My Window Faces The South
  17. San Antonio Rose
  18. Take Me Back To Tulsa
  19. Faded Love


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 19 Artist The Pine Valley Cosmonauts
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BLDH29.2