Same OId Blood Rush With A New Touch (CD)

Cute Is What We Aim For

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Newport Living
  2. There´s A Class For You
  3. Finger Twist & Split
  4. Risque
  5. Sweat The Battle Before The Battle Sweats You
  6. Fourth Drink Instinct, The
  7. Sweet Talk 101
  8. Curse Of Curves, The
  9. I Put The "Metro" In Metronome
  10. Lyrical Lies
  11. Moan
  12. Teasing To Please (Left Side, Strong Side)



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Cute Is What We Aim For
Label Fueled By Ramen Leverandør Import
Bestillingsnummer FUEL12087.2