Sarah For Lovers (CD)

Sarah Vaughan

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. I've Got A Crush On You
  2. It's Magic
  3. I'll Close My Eyes
  4. Embraceable You
  5. My One And Only Love
  6. All The Things You Are
  7. I'm In The Mood For Love
  8. I'm Glad There Is You
  9. Corcovado (Quiet Nights Of Quiet Stars)
  10. That's All
  11. Make Someone Happy
  12. Words Can't Describe
  13. Happiness Is Just A Thing Called Joe
  14. Dreamsville
  15. Polka Dots And Moonbeams
  16. My Romance


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Sarah Vaughan Label Verve
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 0653302