Sarsippius Ark (CD)

Infectious Grooves

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Intro
  2. Turtle Wax (Funkaholics Anonymous)
  3. No Cover/2 Drink Minimum
  4. Immigrant Song
  5. Caca De Kick
  6. Don't Stop Spread The Jam
  7. Three Headed Mind Pollution
  8. Slo Motion Slam
  9. Legend In His Own Mind (Ladies Love 'sip)
  10. Infectious Grooves
  11. These Freaks Are Here To Party
  12. Man Behind The Man
  13. Fame
  14. Savor Da Flavor
  15. No Budget/Dust Off The 8 Track
  16. Infectious Grooves
  17. You Pick Me Up (Just Throw Me Down)Therapy
  18. Do The Sinister
  19. Big Big Butt By Infectiphibian
  20. Spreck



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Infectious Grooves
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK724991.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende