Say Something Nasty (CD)

Nashville Pussy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Words Of Wisdom
  2. Say Something Nasty
  3. Gonna Hitchhike Down To Cincinnati And Kick The S**t Outta Your Drunk Daddy
  4. You Give Drugs A Bad Name
  5. The B***h Just Kicked Me Out
  6. Keep On F**kin´
  7. Jack Shack
  8. Keep Them Things Away From Me
  9. Here´s To Your Destruction
  10. Let´s Get The Hell Outt Here
  11. Slow Movin´ Train
  12. Beat Me Senseless
  13. Can´t Get Rid Of It
  14. Rock N Roll Hoochie Coo
  15. Outro
  16. Kids Are Back, The (bonus track)
  17. Flirtin' With Disaster (bonus track)
  18. Age Of Pamparius (bonus track)


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Hardrock Antall spor 18
Artist Nashville Pussy Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer INDB51133.2