Scarecrow (Remastered) (CD)

John Mellencamp

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Rain On The Scarecrow
  2. Grandma's Theme
  3. Small Town
  4. Minutes To Memories
  5. Lonely Ol' Night
  6. Face Of The Nation
  7. Justice And Independence '85
  8. Between A Laugh And A Tear
  9. Rumbleseat
  10. You've Got To Stand For Somethin'
  11. ROCK In The USA (A Salute To 60's Rock)
  12. Kind Of Fella I Am
  13. Small Town (acoustic version/bonus track)



Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist John Mellencamp
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MRYB000451202.2