Scared Of The Dark (CD)

Adam Tensta

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tre og et halvt år etter at han brakdebuterte med Grammis-vinneren It's A Tensta Thing i 2007, slipper Adam Tensta nok et album som virkelig får fart på den svenske hip hop-scenen.

Som tittelen røper, er Scared Of The Dark delvis basert på hovedpersonens usikkerhet. Han uttaler selv at albumet har vært rene terapien, både for privatlivet og for tilværelsen som kjendis. Passende nok befinner mye av musikken seg også i temmelig mørke farvann, samtidig som de Daft Punk-aktige veggene av skitne, skurrete synthlyder og dyp bass er konstant dansbare - og avbrutt av enkelte lysere, mer pop-pregede låter. Albumets tittelkutt gjestes av Billy Kraven, et pseudonym som skjuler låtskriver og produsent Jeff Bhasker (Kanye Wests 808s & Heartbreak), mens folk som Kleerup, Dave Exit, Tingsek, Lo-Fi Mats og Spoek Mathambo er blant de øvrige bidragsyterne.

Sporliste

 1. Tensta, Stockholm, Sweden
 2. Night Falls
 3. Rocket Boots
 4. Like a Punk
 5. What They Said
 6. Lights at Bay (with David Exit)
 7. OK Wow
 8. Shit To Do
 9. My Life in 8-bit
 10. On His Mind (with Lo-Fi Mats)
 11. Overload (with Tingsek & Dave Exit)
 12. For Last (with Kleerup)
 13. Scared of the Dark (with Billy Kraven)
 14. Interlude
 15. The Monkey (with Spoek Mathambo)
 16. My Cool (Bonus Track)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Adam Tensta
Label EMI Sweden Leverandør Next Stop Distribusjon
Bestillingsnummer 509990273822

Anmeldelser