Scott FG: Moonstruck: Songs (CD)

Scott FG: Moonstruck: Songs (CD)

Lisa Milne

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Milkwort and Bog-Cotton (wds. H. MacDiarmid)
  2. Crowdieknowe (wds. H. McDiarmid)
  3. Moonstruck (wds. H. MacDiarmid)
  4. The Eemis Stane (Wds. H. MacDiarmid)
  5. The Sauchs in the Reuch Heuch Hauch
  6. Ay waukin, O (wds. R. Burns)
  7. Amang the Trees
  8. The Discreet Hint
  9. Je Descendis dands mon jardin
  10. Florine
  11. Lourd on my Hert
  12. The Watergaw
  13. Country Life
  14. Wheesht, Wheesht
  15. O, wha my babie-clouts will buy?
  16. My wife's a wanton wee thing
  17. The Innumerable Christ
  18. I wha aince in Heavens' Heicht
  19. An Apprentice Angel
  20. Hungry Waters
  21. Te Deil O'Bogie
  22. To a Lady
  23. Cupid and Venus
  24. The Old Fisherman
  25. Im Tiroler Wirsthaus
  26. In Time of Tumult
  27. The Man in the Moon
  28. First Love
  29. Empty Vessel
  30. The Wren 's Nest
  31. Love of Alba
  32. The Wee Man
  33. Milkwort and Bog-Cotton (wds. H. MacDiarmid)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 33 Artist Francis George Scott, Iain Burnside, Lisa Milne, Roderick Williams
Label Signum Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer SGUK96.2