Screamadelica - 20th Anniversary Deluxe Edition (2CD)

Primal Scream

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
20 år etter den opprinnelige utgivelsen slippes Primal Screams store mesterverk på nytt. Denne versjonen av Screamadelica er remastret av Bobby Gillespie og Andrew Innes, samt utvidet med EP-en Dixie Narco.

90-tallet var så vidt påbegynt da et av tiårets beste og viktigste album ble utgitt. Etter å ha debutert med Byrds-pop på Sonic Flower Groove i 1987 og latt håret gro på den selvtitulerte og langt mer rocka oppfølgeren to år senere, ble 1991 året da Primal Scream virkelig viste hva de var gode for. Tungt inspirert av klubbkulturen laget de et album tuftet på samplinger, loops og dub, hvor stemningen varierer fra det ekstremt medrivende til det nærmest hypnotisk langsomme. Spor som "Loaded" og Stones-inspirerte "Movin' On Up" ble ubestridte klassikere, omgitt av perler som "Come Together", "Higher Than The Sun" og "Don't Fight It Feel It" - alle låter som den gang fanget tidsånden med nesten skummel presisjon, og som fortsatt høres forbløffende friske ut. Screamadelica var - og er - den ultimate blandingen av rock og rave.

Sporliste

Disk 1
 1. Movin' On Up
 2. Slip Inside This House
 3. Don't Fight It Feel It
 4. Higher Than The Sun
 5. Inner Flight
 6. Come Together
 7. Loaded
 8. Damaged
 9. I'm Comin' Down
 10. Higher Than The Sun (A Dub Symphony In Two Parts)
 11. Shine Like Stars
Disk 2
 1. Movin' On Up (The Dixy Narco EP)
 2. Stone My Soul (The Dixy Narco EP)
 3. Carry Me Home (The Dixy Narco EP)
 4. Screamadelica (The Dixy Narco EP)

Produktfakta

Utgitt 1991 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Primal Scream
Label Columbia/Legacy Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886978110329

Anmeldelser