Searching For The Dolphins - The Complete Soul City Recordings And More 1967-1971 (CD)

Al Wilson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Dolphins
  2. By The Time I Get To Phoenix
  3. I Stand Accused
  4. Summer Rain
  5. Do What You Gotta Do
  6. Snake
  7. Who Could Be Lovin' You (Other Than Me)
  8. Poor Side Of Town
  9. Shake Me Wake Me (When It's Over)
  10. This Guy's In Love With You
  11. Brother Where Are You
  12. When You Love (You're Loved Too)
  13. Now I Know What Love Is
  14. Gettin' Ready For Tomorrow
  15. Lodi
  16. Sometimes A Man Must Cry
  17. Mississippi Woman
  18. You Do The Right Things
  19. Bachelor Man
  20. I Hear You Knocking
  21. Sugar Kane Girl
  22. Falling (In Love With You)


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Al Wilson
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND290