Searching For The Young Soul Rebels (Remastered) (CD)

Dexy's Midnight Runners

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Burn It Down
  2. Tell Me When My Light Turns Green
  3. Teams That Meet In Caffs, The
  4. I'm Just Looking
  5. Geno
  6. Seven Days Too Long
  7. I Couldn't Help If I Tried
  8. Thankfully Not Living In Yorkshire It Doesn't Apply
  9. Keep It
  10. Love Part One
  11. There There My Dear
  12. Geno (video/bonus track)
  13. There There My Dear (video/bonus track)



Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 13
Artist Dexy's Midnight Runners Label EMI Records
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0724352560004