Season Of Peace - The Christmas Collection (CD)

Michael McDonald

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. That's What Christmas Means To Me
  2. White Christmas/Winter Wonderland (Feat. Jonny Lang)
  3. Children Go Where I Send Thee (Feat. Twinkie Clark)
  4. God Rest Ye Merry Gentlemen
  5. Wexford Carol (Feat. Amy Holland)
  6. Christmas On The Bayou
  7. To Make A Miracle
  8. Peace
  9. Through The Many Winters
  10. Every Time Christmas Comes Around
  11. On Christmas Morning
  12. World Out Of A Dream
  13. O Holy Night
  14. Winter Wonderland (Feat. Jake Shimabukuro)
  15. Have Yourself A Merry Little Christmas


Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Michael McDonald
Label BMG Rights Management/Warner Bestillingsnummer 4050538425499