Self Defence (4CD)


210,00 21000
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Burn My Shadow (Junkie XL remix)
  2. Burn My Shadow (Aidan Lavelle's Bells mix)
  3. Burn My Shadow (Dan F remix)
  4. What Are You To Me (Sasha's Involver remix)
  5. Eye For An Eye (Mode remix)
  6. Eye For An Eye (Meat Katie's Twisted In The Globe remix)
  7. Eye For An Eye (Meat Katie's E-Type dub)
  8. Eye For An Eye (Tyrant remix)
  9. In A State (Total Science Dub mix)
Disk 2
  1. God Moving Over The Face Of The Waters - Moby
  2. Reign (Evil 9 mix)
  3. Reign (Way Out West instrumental)
  4. Reign (Trafik's Stoned Rose mix)
  5. Reign (Morgan Geist remix)
  6. Reign (Way Out West remix)
  7. Reign (UNKLE reconstruction)
  8. Reign (Three AM's Black Swan vocal mix)
Disk 3
  1. Back & Forth (Secret intro)
  2. I Need Something Stronger (DanF remix)
  3. Reign (Instrumental version)
  4. Invasion (Medway remix)
  5. Inside (DanF remix)
  6. In A State (Sasha instrumental)
  7. In A State (Meat Katie Vs Elite Force remix)
  8. In A State (Total Science vocal mix)
  9. Eye For An Eye (2 Sinners remix)
  10. Eye For An Eye (Dylan Rhymes Vs Force Mass Motion remix)
  11. Eye For An Eye (Swain And Snell remix)
  12. Tracier
Disk 4
  1. Reign (RJD2 instrumental)
  2. Reign (Aidan Lavelle mix)
  3. Reign (Anagram remix)
  4. Reign (False Prpophet remix)
  5. Reign (RJD2 vocal mix)
  6. In A State (Sasha remix)
  7. In A State (DFA mix edit)
  8. Blackout
  9. Panic Attack (Ape Sounds mix)
  10. Glow (Hybrid mix)
  11. Have You Passed Through This Night Before


Utgitt 2006 Format 4CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 40 Artist Unkle
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer UNKLBX1.2