Send It With Love (CD)

Shania Twain

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Wild and Wicked
  2. Two Hearts One Love
  3. Lost My Heart
  4. Bite My Lip
  5. (Don´t Gimme That) Once Over
  6. Hate to Love
  7. Send It With Love
  8. Luv Eyes
  9. Rhythm Made Me Do It
  10. Half Breed
  11. It´s Alright
  12. Love
  13. I Ain´t Gonna Eat Out My Heart Anymore
  14. All Fired Up, No Place to Go
  15. The Heart Is Blind
  16. For the Love of Him
  17. It´s Alright [Club Mix]
  18. For the Love of Him [Dance Mix]


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Shania Twain
Label Renaissance Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer RAICD110