Sentimental Journey (CD)

Emmy Rossum

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sentimental Journey
  2. The Object Of My Affection
  3. I´m Looking Over A Four Leaf Clover
  4. These Foolish Things (Remind Me Of You)
  5. I´ll Be With You In Apple Blossom Time
  6. Summer Wind
  7. Many Tears Ago
  8. All I Do Is Dream Of You
  9. Nobody Knows You When You re Down And Out
  10. Autumn Leaves (Les Feuilles Mortes)
  11. Things
  12. Pretty Paper
  13. Keep Young And Beautiful (Bonus track)


Utgitt 2013 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 13
Artist Emmy Rossum Label Warner Bros.
Leverandør Import Bestillingsnummer WB533715.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende