Serebrier conducts Kodály (CD)

Serebrier conducts Kodály (CD)

Zoltán Kodály

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Dances from Galánta
  2. Dances of Marosszék
  3. Variations on a Hungarian folksong, 'The Peacock'
  4. Prelude
  5. Viennese Musical Clock
  6. Song
  7. Battle and Defeat of Napoleon
  8. Intermezzo
  9. Entrance of the Emperor and his court


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Brno State Philharmonic Orchestra, José Serebrier, South West German Radio Symphony Orchestra, Zoltán Kodály
Label BIS Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer BIS875