Serious Hits...Live! (CD)

Phil Collins

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Something Happened On The Way To Heaven
  2. Against All Odds (Take A Look At Me Now)
  3. Who Said I Would
  4. One More Night
  5. Don't Lose My Number
  6. Do You Remember
  7. Another Day In Paradise
  8. Separate Lives
  9. In The Air Tonight
  10. You Can't Hurry Love
  11. Two Hearts
  12. Sussudio
  13. Groovy Kind Of Love, A
  14. Easy Lover
  15. Take Me Home


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 15
Artist Phil Collins Label WM International
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0090317255026