Sesong Fire (CD)

Tønes

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Endelig kommer Tønes sin Sesong Fire. Frank Tønnesen har muligens blitt mer alvorlig. Men alvorlig er altfor tungsinnet. La oss heller kalle det tankefull. I så måte er «Sesong Fire» er Tønes på sitt aller sterkeste. Det er nært, vittig og mollstemt. Det kan kanskje oppleves som mer alvorlig, men det kan også tolkes som ettertenksomt og reflektert. Uansett er det fortsatt små og enda mindre observasjoner på Haua- dialekt.

«Sesong Fire» handler blant om utfordringer i landbruket, om de små tingene som gjør at vi både husker og ignorerer hverandre - og om tilstelninger med ulike grader av suksess. Albumet følger opp vår-EPen «Ikkje Mogna» som fikk en liten hit med «Maxitaxi», som også er med videre til «Sesong Fire».

Tønes er en av landets mest allsidige liveartister, og har siden starten i 1996 oppsøkt både hovedstaden og steder i geografien man ikke visste eksisterte opptil flere ganger. Alltid til humrende smil og dundrende applaus. Han har solgt ut med fullt band på alle landets store scener, spilt på de største scenene på de største festivalene. Og stått helt alene på årsmøtet i opptil flere bondelag på Jæren.

Dessuten har han hanket inn tre Spellemannpriser. Hittil.

Sporliste
  1. Signala
  2. Holda henna
  3. Vottana
  4. Maxitaxi
  5. Korte stond
  6. Gode og vonde dage
  7. Sesong fire
  8. Det sista hu ville
  9. Bere Kledde
  10. Dokke
Produktfakta
Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist Tønes Label Kinkverk
Bestillingsnummer KINK036

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i