Shadow Waltz (CD)

Sonny Rollins

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Freedom Suite
  2. Someday I'll Find You
  3. Will You Still Be Mine?
  4. Till There Was You
  5. Shadow Waltz
  6. What's My Name?
  7. If You Were The Only Girl In The World
  8. Manhattan
  9. I'll Follow My Secret Heart
  10. The Last Time I Saw Paris
  11. Body And Soul
  12. It Could Happen To You
  13. The Surrey With The Fringe On Top


Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Sonny Rollins
Label Solar Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 4569879