Shadowland (CD)

K.D. Lang

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Western Stars
  2. Lock, Stock And Teardrops
  3. Sugar Moon
  4. I Wish I Didn't Love You So
  5. Once Again Around The Dance Floor, (Waltz Me)
  6. Black Coffee
  7. Shadowland
  8. Don't Let The Stars Get In Your Eyes
  9. Tears Don't Care Who Cries Them
  10. I'm Down To My Last Cigarette
  11. Busy Being Blue
  12. HONKY TONK ANGELS' MEDLEY: In The Evening (When The Sun Goes Down)/You Nearly Lose Your Mind/Blues Stay Away From Me



Utgitt 1988 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist K.D. Lang Label Warner Bros.
Leverandør Import Bestillingsnummer SIRE25724.2