She Thinks I Still Care: The Collection - United Artists Years (2CD)

George Jones

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Running Bear
  2. Root Beer
  3. I Could Never Be Ashamed Of You
  4. Precious Jewel, The
  5. Peace In The Valley
  6. You Win Again
  7. Lonesome Whistle
  8. Faded Love
  9. She Thinks I Still Care
  10. Sometimes You Just Can´t Win
  11. Open Pit Mine
  12. Girl I Used To Know, A
  13. Big Fool Of The Year
  14. Not What I Had In Mind
  15. I Saw Me
  16. We Must Have Been Out Of Our Minds - (w/Melba Montgomery)
  17. You Comb Her Hair
  18. She´s My Mother
  19. Blue Moon Of Kentucky - (w/Melba Montgomery) (CD only)
  20. What´s In Our Hearts
Disk 2
  1. Let´s Invite Them Over - (w/Melba Montgomery)
  2. Rollin´ In My Sweet Baby´s Arms - (w/Melba Montgomery)
  3. Your Heart Turned Left (And I Was On The Right)
  4. My Tears Are Overdue
  5. We Could
  6. I´m Just Blue Enough
  7. Something I Dreamed
  8. Where Does A Little Tear Come From
  9. Gonna Have A Little Talk With You
  10. Gold & Silver
  11. Please Be My Love - (w/Melba Montgomery)
  12. Race Is On, The
  13. She´s Mine
  14. Lonesome Life
  15. Multiply The Heartaches - (w/Melba Montgomery)
  16. Least Of All
  17. Wrong Number
  18. She Once Lived Here
  19. What´s Money?
  20. World´s Worst Loser


Utgitt 1997 Format 2CD
Sjanger Country Antall spor 40
Artist George Jones Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RZE82136