Shirley Horn With Friends (2CD)

Shirley Horn

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Come Dance With Me
  2. You Won&Rsquo;T Forget Me
  3. You Go To My Head
  4. Summertime
  5. Don't Let The Sun Catch You Cryin'
  6. Bye Bye Love
  7. Maybe September
  8. Baby, Won't You Please Come Home
  9. Hard-Hearted Hannah
  10. Take Love Easy
  11. Why Don't You Do Right?
  12. A Time For Love
  13. Just A Little Lovin'
  14. The Boy From Ipanema
Disk 2
  1. Come Back To Me
  2. Ill Wind
  3. It Had To Be You
  4. Solitary Moon
  5. If You Were Mine
  6. This Is All I Ask
  7. The Meaning Of The Blues
  8. All Or Nothing At All
  9. Quietly There
  10. Beautiful Love
  11. Basin Street Blues
  12. Makin' Whoopee
  13. You'd Better Love Me While You May
  14. Once I Loved
Utgitt 2018 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 2
Antall spor 28 Artist Shirley Horn
Label Verve Bestillingsnummer 0602567424413