Shirley Stops The Show/12 Of Those Songs (CD)

Shirley Bassey

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Everything's Coming Up Roses
  2. Sweetest Sounds
  3. He Loves Me
  4. I Believe In You
  5. People
  6. Lady Is A Tramp
  7. Once In A Lifetime
  8. Something Wonderful
  9. Lot Of Livin' To Do
  10. If Ever I Would Leave You
  11. Somewhere
  12. I Could Have Danced All Night
  13. Come Back To Me
  14. I'm A Fool To Want You
  15. House Is Not A Home
  16. If Love Were All
  17. Moon River
  18. Don't Rain On My Parade
  19. Something's Coming
  20. Days Of Wine And Roses
  21. Call Me
  22. Charade
  23. I Wish You Love
  24. One Of Those Songs


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Shirley Bassey
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO826