Short Eyes/Do It All Night (CD)

Curtis Mayfield

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Do Do Wap Is Strong In Here
  2. Back Against The Wall
  3. Need Someone To Love
  4. A Heavy Dude
  5. Short Eyes / Freak, Freak, Free, Free, Free
  6. Break It Down
  7. Another Fool In Love
  8. Father Confessor
  9. Do It All Night
  10. No Goodbyes
  11. Party, Party
  12. Keeps Me Loving You
  13. In Love, In Love, In Love
  14. You Are, You Are


Utgitt 1977 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Curtis Mayfield
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SNAP287CD