Shout Bamalama And Other Super Soul Songs (CD)

Mickey Murray

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Shout Bamalama
  2. Got You On My Mind
  3. Try To Hide From Love
  4. Flat Foot Sam
  5. Are You Ready
  6. Lonely Room
  7. How Many Breaks Can One Heart Take
  8. Pledging My Love
  9. Sticky Sue
  10. Hit Record
  11. Mama's Got the Wagon
  12. I'm Coming Back To You
  13. Am I That Easy To Forget?
  14. Jodie
  15. Treat Him Right
  16. East of Nowhere
  17. After What I've Been Used To
  18. The Pig and the Pussy Cat


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Mickey Murray
Label VampiSoul Leverandør Import
Bestillingsnummer VMPS53.2