179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Come On Let's Go
  2. Get A Job
  3. Never Be Anyone Else But You
  4. Tick Tock
  5. Can't Stand It Anymore
  6. Love Love Love
  7. Looking For An Echo
  8. Shout Shout (Knock Yourself Out)
  9. Whole Lotta Lovin'
  10. She Don't Want Me Now
  11. Alright OK You Win
  12. Heart
  13. You Were Made For Me
  14. Too Much Monkey Business
  15. Paradise Lost (bonus track)
  16. Please Don't Say Goodbye (bonus track)
  17. Hey Hey Good Lookin' (bonus track)
  18. Heart (backing vocals version/bonus track)



Utgitt 1981 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Rocky Sharpe & The Replays
Label Big Beat/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDWIKM244