Show Us Your Hits (CD)

The Bloodhound Gang

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Altogether Ooky
  2. Fire Water Burn
  3. Along Comes Mary
  4. Foxtrot Uniform Charlie Kilo
  5. The Bad Touch
  6. No Hard Feelings
  7. A Lap Dance Is So Much Better When The Stripper Is Crying
  8. Kiss Me Where It Smells Funny
  9. The Ballad Of Chasey Lain
  10. Screwing You On The Beach At Night
  11. Three Point One Four
  12. You're Pretty When I'm Drunk
  13. Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss
  14. I Hope You Die



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Bloodhound Gang
Label Interscope Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 8824068