Signs Of Fervent Devotion (CD)

Rumble In Rhodos

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter syv år og to album prikker Rumble In Rhodos inn toppformen så det ljomer. Gnistrende gode Signs Of Fervent Devotion er en fulltreffer av de sjeldne, hvor Follo-gjengens progrock blandes sømløst med elementer fra hardcore, punkfunk, kunstrock og nyere indie. Intrikate greier, med andre ord, men samtidig så elegant utført at det er en fryd å høre på. Melodiene lever i forbløffende lyttervennlig harmoni med alle taktskiftene, mens inntrykket heves ytterligere av den sofistikerte produksjonen til Montée-gutta Erlend Mokkelbust og Anders Tjore.

Musikaliteten er påtakelig albumet gjennom - ikke bare er det et usedvanlig tight band som her åpenbarer seg, vokalist Thomas Bratlie har også utvidet sitt register. Bandets sympatiske innstilling til prøving og feiling i studio har gitt et lekent, men også gjennomtenkt, resultat. Den funky, punka førstesinglen "White Dancing" omgis av kvalitetslåter som energibomba "Carve Visage" og pop/hardcore-hybriden "Soft Insulated Days", for å nevne bare noen få høydepunkter på et album som er fullt av dem.

I tillegg til at Mokkelbust og Tjore leverer forbilledlig produksjon, er albumet mikset av ingen ringere enn briten Nick Terry (Klaxons, Serena Maneesh, The Libertines, Franz Ferdinand).

Sporliste

  1. Celebrate The Abundance
  2. Carve Visage
  3. White Dancing
  4. Effervescent Waves
  5. Bold Not Tragic
  6. Soft Insulated Days
  7. Oasis Inside Out
  8. Ruins
  9. Different Orbits

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Rumble In Rhodos
Label RIR Leverandør Playground
Bestillingsnummer RIR 002

Anmeldelser