Silver Or Lead (CD)

Ursula Rucker

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Damned If I Do [With The Mysterium]
  2. Soon [With Rob Yancey]
  3. What A Woman Must Do [With Jazzanova]
  4. Untitled Flow [With King Britt]
  5. Lonely Can Be Sweet [With The Mysterium]
  6. Time [With 4 Hero]
  7. Q And A [With The Society]
  8. Release [With Lil Louie Vega]
  9. This [With Jazzanova]
  10. I/We [With Tim Motzer And Rob Yancey]
  11. Return To Innocence Lost [With The Roots]


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Ursula Rucker
Label !K7 Leverandør Import
Bestillingsnummer STKS153.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende