Sinatra And Sextet: Live In Paris (Remastered) (CD)

Frank Sinatra

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Introduction - (by Charles Aznavour)
  2. Goody, Goody
  3. Imagination
  4. At Long Last Love
  5. Moonlight In Vermont
  6. Without A Song
  7. Day In-Day Out
  8. I've Got You Under My Skin
  9. I Get A Kick Out Of You
  10. Second Time Around, The
  11. Too Marvelous For Words
  12. My Funny Valentine
  13. In The Still Of The Night
  14. April In Paris
  15. You're Nobody Till Somebody Loves You
  16. They Can't Take That Away From Me
  17. Chicago (That Toddling Town)
  18. Night And Day
  19. I Could Have Danced All Night
  20. One For My Baby
  21. Foggy Day, A
  22. Ol' Man River
  23. Lady Is A Tramp, The
  24. I Love Paris
  25. Nancy
  26. Come Fly With Me


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 26
Artist Frank Sinatra Label Concord
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 2728084