Sinatra Sings Cole Porter (CD)

Frank Sinatra

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Night And Day
  2. Begin The Beguine
  3. I Get A Kick Out Of You
  4. I Love You
  5. Easy To Love/I've Got You Under My Skin
  6. Don't Fence Me In
  7. I Concentrate On You
  8. Why Shouldn't I
  9. Just One Of Those Things
  10. Why Can't You Behave
  11. So In Love
  12. You'd Be So Nice To Come Home To
  13. Cherry Pies Ought To Be You
  14. You Do Something To Me
  15. I Am Loved
  16. You Don't Remind Me
  17. Begin The Beguine



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Frank Sinatra
Label Columbia/Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK723732.2