Sinatra Sings Great Songs From Great Britain (Remastered) (CD)

Frank Sinatra

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Very Thought Of You, The
  2. We'll Gather Lilacs In The Spring
  3. If I Had You
  4. Now Is The Hour
  5. Gypsy, The
  6. Roses Of Picardy
  7. Nightingale Sang In Berkeley Square, A
  8. Garden In The Rain, A
  9. London By Night
  10. We'll Meet Again
  11. I'll Follow My Secret Heart


Utgitt 1962 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 11
Artist Frank Sinatra Label Universal
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 2720783