Sinatra With Love (CD)

Frank Sinatra

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Den andre utgivelsen i "serien" "Signature Sinatra", der låter fra både Capitol- og Reprise-periodene til Sinatra samles.


  1. Moonlight Becomes You
  2. Love Is Here To Stay
  3. Just One Of Those Things
  4. Misty
  5. Nice ´N´ Easy
  6. It Could Happen To You
  7. The Way You Look Tonight
  8. Love Looks So Well On You
  9. (Love Is) The Tender Trap
  10. I Love You
  11. The Look Of Love
  12. Something´s Gotta Give
  13. From This Moment On
  14. Wave - Frank Sinatra & Antonio Carlos Jobim
  15. It Had To Be You
  16. My Foolish Heart


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Frank Sinatra
Label UME Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 3765214