Sing Me Back Home (CD)

The New Orleans Social Club

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. This Is My Country - (featuring Cyril Neville)
  2. Fortunate Son - (featuring Ivan Neville)
  3. Look Up - (featuring Irma Thomas/Marcia Ball)
  4. Walking To New Orleans - (featuring Dr. John)
  5. Hey Troy, Your Mama´s Calling You - (featuring Troy "Trombone Shorty" Andews)
  6. Loving You Is On My Mind
  7. Somewhere - (featuring Henry Butler)
  8. 99 1/2 Won´t Do - (featuring Mighty Chariots Of Fire)
  9. Make A Better World - (featuring The Subdudes)
  10. First Taste Of Hurt - (featuring Willie Tee)
  11. Where Y´at?: Jesus On The Main Line / I´m Walking / Saints, The - (featuring Charles Neville/The Six
  12. Chase - (featuring Big Chief Monk Boudreaux)
  13. Why - (featuring John Boutte)


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The New Orleans Social Club
Label Burgundy Leverandør Import
Bestillingsnummer STMG80589.2