Sing! - The Complete Tamla And Motown Singles…Plus (CD)

The Satintones

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Motor City
  2. Going To The Hop
  3. My Beloved
  4. Sugar Daddy
  5. Tomorrow And Always
  6. A Love That Never Can Be
  7. Hungry Henry
  8. You´d Make A Fine Son-In-Law
  9. The Foot StompING
  10. Angel
  11. I Know How It Feels
  12. My Kind Of Love
  13. Zing Went The Strings Of My Heart
  14. Faded Letter
  15. You Cast A Spell On Me
  16. Your Sweet Love
  17. Angel
  18. You´d Make A Fine Son-In-Law
  19. My Beloved
  20. Tomorrow And Always
  21. Boogie Woogie Heart
  22. Because I Love You
  23. The Feelings Is So Fine
  24. You Can´t Beat My Lovin´
  25. Solid Sender
  26. I´ll Never Love Again


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 26 Artist The Satintones
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDLUX002


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende