Sing The Stephen Foster Songbook (CD)

The Sons Of The Pioneers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Oh Susanna
  2. My Old Kentucky Home
  3. Glendy Burke, The
  4. Louisiana Belle
  5. Way Down South
  6. Camptown Races
  7. Old Dog Trey
  8. Dolly Day
  9. Hard Times Come Again No More
  10. Some Folks
  11. Swanee River
  12. Nelly Bly
  13. Ring Ring De Banjo
  14. Old Black Joe


Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 14
Artist The Sons Of The Pioneers Label Varese
Leverandør Import Bestillingsnummer VARF067022.2