Sing Their Greatest Hits (CD)

The Orioles

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It´s Too Soon To Know
  2. At Night
  3. Tell Me So (Version 1)
  4. It´s Gonna Be A Lonely Christmas
  5. Forgive And Forget
  6. What Are You Doing New Year´s Eve?
  7. I Miss You So (Version 1)
  8. Baby, Please Don´t Go
  9. Till Then
  10. You Belong To Me
  11. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me
  12. I Cover The Waterfront
  13. Crying In The Chapel
  14. In The Chapel In The Moonlight


Format CD Sjanger Soul
Antall spor 14 Artist The Orioles
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer COL5408


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende