Sing Their Greatest Hits (CD)

The Five Satins

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. In The Still Of The Night
  2. Shadows
  3. Wonderful Girl
  4. You Can Count On Me
  5. I´ll Be Seeing You
  6. Oh Happy Day
  7. A Million To One
  8. A Nite Like This
  9. I Ain´t Gonna Dance
  10. To The Aisle
  11. All Mine
  12. Our Anniversary
  13. Our Love Is Forever
  14. A Nite To Remember
  15. Candlelight
  16. I Got Time
  17. Land Of Broken Hearts
  18. The Jones Girl
  19. Pretty Baby
  20. Weeping Willow
  21. Wish I Had My Baby
  22. Toni My Love
  23. Love With No Love In Return
  24. The Time


Format CD Sjanger Soul
Antall spor 24 Artist The Five Satins
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer COL5017


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende