Singles A's & B's (CD)

The Artwoods

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Sweet Mary
  2. If I Ever Get My Hands on You
  3. Oh My Love
  4. Big City
  5. Goodbye Sisters
  6. She Knows What to Do
  7. I Take What I Want
  8. I'm Looking for a Saxophone Doubling French Horn Wearing Size 37 Boots
  9. I Feel Good
  10. Molly Anderson Cookery Book
  11. What Shall I Do
  12. In the Deep End
  13. Brother, Can You Spare a Dime?
  14. Al's Party
  15. These Boots Are Made for Walking
  16. A Taste of Honey
  17. Our Man Flint
  18. Routine


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 18
Artist The Artwoods Label Repertoire
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer REP4887CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende