Singles: The UA Years Plus (CD)

Dr. Feelgood

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Roxette
  2. She Does It Right
  3. Back In The Night
  4. Going Back Home
  5. Riot In Cell Block No.9
  6. Sneakin' Suspicion
  7. She's A Wind Up
  8. Baby Jane
  9. Down At The Doctors
  10. Milk And Alcohol
  11. As Long As The Price Is Right
  12. Put Him Out Of Your Mind
  13. Hong Kong Money
  14. No Mo Do Yakamo
  15. Jumping From Love To Love
  16. Violent Love
  17. Waiting For Saturday Night
  18. Monkey
  19. Trying To Live My Life Without You
  20. Crazy About Girls
  21. My Way
  22. Mad Man Blues
  23. See You Later Alligator
  24. Hunting Shooting Fishing
  25. Don't Wait Up (LP/MC)
  26. Milk And Alcohol (New Recipe) (LP/MC)



Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 26
Artist Dr. Feelgood Label Liberty
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0077779244027