Inngår i kampanje

Sings Bessie Smith (CD)

LaVern Baker

81,75 8175 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Gimme A Pigfoot
  2. Baby Doll
  3. On Revival Day
  4. Money Blues
  5. I Ain't Gonna Play No Second Fiddle
  6. Back Water Blues
  7. Empty Bed Blues
  8. There'll Be A Hot Time In The Old Town Tonight
  9. Nobody Knows When You're Down And Out
  10. After You've Gone
  11. Young Woman's Blues
  12. Preaching The Blues


Utgitt 1958 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist LaVern Baker
Label Atlantic Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0075679098023