Sings Broadway / Rhythm Is My Business (CD)

Ella Fitzgerald

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Hernando´s Hideaway
  2. If I Were A Bell
  3. Warm All Over
  4. Almost Like Being In Love
  5. Dites-Moi
  6. I Could Have Danced All Night
  7. Show Me
  8. No Other Love
  9. Steam Heat
  10. Whatever Lola Wants
  11. Guys And Dolls
  12. Somebody Somewhere
  13. Rough Ridin´
  14. Broadway
  15. You Can Depend On Me
  16. Runnin´ Wild
  17. Show Me The WayTo Go Out Of This World ´Cause That´s Where Everything Is
  18. I´ll Always Be In Love With You
  19. Hallelujah, I Love Him So
  20. I Can´t Face The Music (Without Singing The Blues)
  21. No Moon At All
  22. Laughing On The Outside (Crying On The Inside)
  23. After You´ve Gone


Utgitt 1963 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Ella Fitzgerald
Label Verve Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 5340115